avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul a tras o țeavă care intră în curtea mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul a tras o țeavă care intră în curtea mea cam 20 cm ...

Vecinul a tras o țeavă care intră în curtea mea cam 20 cm și deversează apa din piscina lui. Eu nu eram acasă când a pus țeava, fiindcă nu locuiesc tot timpul. Apa lui cu chimicale îmi usucă pomii. Ce pot face, poliția spune că nu este de competența ei. Primăria nu face nimic.
Cel mai recent răspuns: maria v , utilizator 13:51, 22 Octombrie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deversare ape menajere ruxi13 ruxi13 Cum pot rezolva conflictul cu un vecin care deverseaza apele menajere in curtea mea probabil printr-o teava sparta pe care nu vrea sa o repare. Deversarea ... (vezi toată discuția)
Vecinul a mutat gardul și mi-a închis țeava de gaze în curtea lui dumitru73 dumitru73 Buna ziua, vecinul vrea sa isi faca gardul. Am venit de la serviciu si am gasit gardul vechi care era din lemn dat jos, a pus stalpi si i-a fixat in ciment si ... (vezi toată discuția)
Are primaria locala competenta sa intervina intr-un litigiu intre vecini? hot_oliviu hot_oliviu Am un litigiu cu un vecin privind un copac care creste linga gard. Deoarece am refuzat sa-l tai, vecinul a apelat la primaria locala (dintr-un sat). Intrebare: ... (vezi toată discuția)