avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Deranjare repetata a linistii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Deranjare repetata a linistii publice

Buna ziua!! Am si eu o intrebare: O persoana care locuieste fara forme legale in casa socrilor si deranjeaza zilnic la diferite ore cu muzica vecinii ( la tara) poate fi amendata?..poate fi tras la raspundere el personal si nu propietarul ( socrul) care e 80 % orb si mai e si batut de acest ginere...dar nu spune de frica nimic la Politie?? Aceasta persoana e foarte recalcitranta cu vecinii...Politia a venit in urma numeroaselor plangeri ale vecinilor dar a amendat propietarul ...
Ultima modificare: Duminică, 22 Octombrie 2023
constantin29, utilizator

Alte discuții în legătură

Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Probleme cauzate de vecin galagios/petrecaret la curte roana99 roana99 Buna ziua. Problema mea este un vecin…mai exact, Petrecerile vecinului respectiv (cu invitati sau fara) incep la ore diferite ziua sau noaptea (dupa ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)