avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am si eu o problema cu atestatul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am si eu o problema cu atestatul de stivuitor. Pana ...

Buna ziua! Am si eu o problema cu atestatul de stivuitor.
Pana de curand am lucrat la o companie la care am obtinut si permisul de stivuitor in urma cu 5 ani, acum mi-am dat demisia si am cerut sa-mi dea permisul de stivuitor si au refuzat. Ce pot face pentru a obtine atestatul de la ei?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:03, 24 Octombrie 2023
Mai simplu este sa verificati contractul pe care l-ati semnat cu angajatorul si sa va conformati pentru a nu ajunge la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare stivuitorist Irinel79 Irinel79 Am absolvit cursurile pt.activitatea de stivuitorist în 2008.cursurile au fost plătite de firma angajatoare dar eu nu am primit niciodată o diplomă sau ... (vezi toată discuția)
Nu am atestat de motostivuitorist Balancristian Balancristian Dacă nu am atestat de motostivuitorist, Dar șefii mă obligă să execut această \" meserie\" (vezi toată discuția)
Muncitor necalificat Ivascuviorel Ivascuviorel Buna ziua, as vrea sa stiu daca ma poate sa arata de la munca daca eu refuz sa ma urc pe stivuitor... Toata treaba este asa : am diploma de stivuitor, dar ... (vezi toată discuția)