avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit ...

Bunaziua.
Am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit in data de 09.08.2022, iar in 25.01.2023 s-a primit o amenda de parcare pe care nu am primit-o desi primaria spune ca mi s-a comunicat prin posta la data de 03.02.2023. In luna iulie am fost somata si executata silit pentru neplata amenzii de parcare, pe care am si fost sa o platesc. ulterior, in termenul de 15 zile am contestat somatia si titlul executoriu cu solicitarea anularii procesului verbal de amenda, a somatiei si a titlului executoriu si restituirea amenzii. Instanta a respins cererea cu motivarea ca trebuia sa contest procesul verbal de amenda care sustine ca mi-a fost comunicat prin posta in 03.02.2023 si a dat drept de apel. Va rog sa ma indrumati ce argumente mai pot aduce. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:40, 28 Octombrie 2023
Nu prea aveți ce argumente ss aduceți soluția instantei este corecta.Trebuia conyestat.procesul verbal de contravenție,termenul de 15.zile curgea de la data la care ați luat la cunostiinta,solicitați instantei repunerea în termen etc.Probleme mai complexe decât modelul luat probanil de dvs pe net pt a formula contestația la executare ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termen sau anulare proces verbal de contraventie ddianna ddianna Buna ziua, Am primit somatie de plata, de la executor judecatoresc, titlul executoriu constituindu-l un proces verbal de contaventie pe care l-am vazut pt ... (vezi toată discuția)
Am primit o somatie bicaemilia bicaemilia Buna ziua ,am primit o somatie de plata , de la Directia economica si finante publice locale , cu titlul de executare silita in 15 zile .Mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda minor cu somatie si titlu executoriu.. AndreiCris AndreiCris Buna ziua, Un minor a primit o amenda(pt trecere prin loc nepermis) in valoare de 39 lei in anul 2007. I-a fost intocmit proces verbal pe care l-a ... (vezi toată discuția)