avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... La pierderea certificatului de nastere al copilului mi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

La pierderea certificatului de nastere al copilului mi se poate ...

La pierderea certificatului de nastere al copilului mi se poate elibera cartea de identitate? (Copilul este pe numele tatului si n am contact cu el).Deoarece se cere la evidenta persoanelor.Am incercat sa solicit un duplicat al certificatului dar nu se poate elibera fără un buletin valabil.Un sfat va rog despre cum as putea sa mi reînnoiesc buletinul fără certificat pt ca după sa pot scoate un duplicat.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 10:11, 24 Octombrie 2023
Ati mai postat , am răspuns, dar spuneati ca nu are cine sa isi dea acordul pentru stabilirea domiciliului.
Oricate variante veți prezenta, rezolvarea o veți găsi doar la Evidența Persoanei de la locul unde locuiți efectiv.
Mergeți acolo cu ce documente aveți, și lucrătorii vă vor îndruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de naștere AnnaMariiia AnnaMariiia Bună seara! Cum pot scoate un duplicat al certificatului de naștere al cuiva, cu împuternicire de la el, dacă nu are buletin, carte de alegător, permis, ... (vezi toată discuția)
Acte mogecri mogecri As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)
Certificat pierdut seyde seyde Nu stiu daca am postat bine dar am si eu o problema. Mi-am pierdut certificatul de nastere si nu stiu cum trebuie sa procedez. Va rog sa imi spune-ti unde sa ... (vezi toată discuția)