avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amanare eliberare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amanare eliberare titlu de proprietate

Buna ziua.
Suntem amanati cu eliberarea unui titlu de proprietate, avem semnata punerea in posesie dar primaria nici macar nu depune documentele la oficiu de cadastru cu motivul ca "REGULAMENTul din 8 februarie 2023 de recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară" a schimbat regulile de acordare a titlului de proprietate si acum fac "cadastru sistematic" si abia dupa aceea o sa depuna actele si o sa solicite eliberarea titlului.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
fanex88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Law Office , Avocat 16:22, 23 Octombrie 2023
In functie de situatia juridica concreta a imobilului puteti introduce o cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati obligarea institutiei la emiterea titlului de proprietate. Cu toate acestea, pentru a stabili concret ce demersuri puteti realiza se impune o analiza a intregii situatii.
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
Mihai Law Office, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Acelasi lot de teren in doua extrase cf diferite TuinPix TuinPix Numitul M a deţinut într-o localitate rurală 2 parcele de teren (A şi B) în suprafaţă totală de 3 ha. Din Titlul de proprietate emis pe numele ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate petrica_pascal petrica_pascal Tatalui meu , in 2003 , i-a fost eliberat un titlu de proprietate pentru o suprafata de teren ramasa mostenire de la parintii lui in urma decesului succesiv al ... (vezi toată discuția)