avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum as putea afla deținătorul de arhiva pentru SC. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum as putea afla deținătorul de arhiva pentru SC. D&D Business ...

Cum as putea afla deținătorul de arhiva pentru SC. D&D Business Consulting srl. CUI 11624204
Cel mai recent răspuns: Ana. N , utilizator 15:00, 24 Octombrie 2023
Ce doriti sa obtineti de la fostul angajator?
Adeverința de vechime în munca pentru acordarea unei zile în plus de concediu de odihna în funcție de vechimea în munca.

Cornel Vasile a scris:

Ce doriti sa obtineti de la fostul angajator?

Daca vorbiti de o perioada anterioara datei de 01.01.2011 si daca perioada presta nu o aveti consemnata in carnetul de munca, atunci va puteti adresa cu o solicitare la ITM Bucuresti.
- cerere + copie CI - In cerere mentionati perioada lucrata.
Va mulțumesc din suflet pentru informații, da contractul s-a desfășurat în perioada 2003-2004 aproximativ iar cartea de munca nu a fost întocmită. Va mulțumesc,
Cu stimă,
Ana.N.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)
Vechime carte de munca victor sorin victor sorin Buna ziua , din motive mai mult sau mai putin obiective nu am consemnate in cartea de munca toate perioadele lucrate , acestea putind fii dovedite doar prin ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)