avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, sunt persoana cu handicap accentuat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, sunt persoana cu handicap accentuat neuro-locomotor, ...

Buna ziua, sint persoana cu handicap accentuat neuro-locomotor, hemipareza stinga si mama bolnava, operata de 2 ori de cancer. cu o indemnizatie handicap de 450 lei di un autoturism pentru deplasare. Am facut un inprumut la provindent , nu am reusit da-l achit, si nu am stiut ca s-a facut executare silita deoarece locuim la alta adresa decit cea de domiciliu.. Mi-a facut sechestru pe masina si am gasit procesul berbal intimplator. Are voie politia rutiera sa-mi sechestreze autoturismul tinind cont ce sint persoana cu handicap si trebuie sa ma deplasez la tratament atit eu cit si mama mea. Nu mai am alte bunuri.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:43, 25 Octombrie 2023
Poliția nu comite un abuz dacă vă pune schestru pe mașină, deoarece pune în executare dispoziția executorului judecătoresc.
Apoi puteți cere în instanță prin contestație la executare, ridicarea secestrului de pe mașină.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.luna ... Anonim2903 Anonim2903 Buna ziua.Am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.Luna trecută mi-au oprit o parte din salariu și am mai rămas cu 900 și ceva de lei.Pentru ... (vezi toată discuția)
Schizofrenie paranoida in faza irecuperabila si gradul accentuat? lidiav lidiav Sora-mea are schizofrenie paranoida si ,conform referatului medical, este in faza irecuperabila. Prima internare a fost in 1988 (la 26 de ani) apoi au urmat ... (vezi toată discuția)