avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. Am urmat un curs SSM. Mi-am luat diploma ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. Am urmat un curs SSM. Mi-am luat diploma după 80 ...

Buna ziua. Am urmat un curs SSM. Mi-am luat diploma după 80 de ore de examene scrise. Aș dori să întreb unde mă pot stabili și cum pot obține îndrumări suplimentare despre care este următorul pas? ce trebuie să fac, unde pot întreba despre un loc de muncă?
Cel mai recent răspuns: Akhenaton81 , utilizator 11:14, 27 Octombrie 2023
Urmatorul pas este sa aprofundati legislatia in vigoare. O gasiti pe internet. O lista cu legislatia ssm in vigoare o gasiti aici: [ link extern ]
Puteti da anunt la mica publicitate pentru un loc de munca si mergeti la interviu. Cu cursul ssm de 80 de ore puteti ocupa un post de nivel mediu/ inspector ssm intr-o firma privata. Puteti cauta un loc de munca si la un SEPP (gasiti pe internet din judetul dvs.) si aici: [ link extern ]
Cu CV-ul updatat aplicati la posturi entry level pe ejobs, bestjobs, myjob, linkedin. Cum a specificat si dl.Popa, la servicii externe de ssm sigur gasiti ceva disponibil pentru experienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua. Avand functia de inspector SSM, la societatea care lucrez, pot sa devin PFA, atata timp cat vechimea in munca nu-mi permite sa fiu si evaluator de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma adresez cu o intrebare, am amsolvit facultate de ... Ing.Laszlo Szakali Ing.Laszlo Szakali Buna ziua, Ma adresez cu o intrebare, am amsolvit facultate de inginereie si un curs de 80 de ore de Specialist SSM ,a-si avea nevoie obligatoriu de 5 anu ... (vezi toată discuția)
Curs ssm 40h vs 80h iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos in ce consta diferentele intre un curs SSM de 40 ore si un curs SSM de 80 ore? (vezi toată discuția)