avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire casa Casa e pe numele bunicii, ea are 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire casa Casa e pe numele bunicii, ea are 2 copii si 4 ...

Mostenire casa
Casa e pe numele bunicii, ea are 2 copii si 4 nepoti. Se poate trece casa pe numele unui nepot fara sa fie trecuta pe cei 2 copii ai ei si fara ca toti ceilalti sa fie de acord si sa semneze? Poate un fiu de al ei sa isi cedeze partea unui nepot ales de el?
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2023
Maevis, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 25 Octombrie 2023
Nu se înțelege, bunica e în viata? Ca vb de mostenire, deci ar fi moarta, apoi ziceti ca are copii, deci e vie.
Daca e vie, poate vinde casa cui vrea, nu are nevoie de acordul sau semnatura cuiva.
Dacă e moarta, se dezbate mostenirea și apoi da fiecare cui vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am si eu o situatie daca vreti sa ma ajutati cu un ... Monikmituk Monikmituk Buna ziua ! Am si eu o situatie daca vreti sa ma ajutati cu un raspuns ! Va multumesc! O mama cu 2 fete una a murit si are trei copii si una e in viata ! ... (vezi toată discuția)
Mostenire fulgisordenea fulgisordenea buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: trei frati si un nepot infiat decedat cu multi ani in urma. nepotul decedat are o sora. ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Dezbatere de mostenire aniri88 aniri88 buna seara.va rog sa-mi rasp la intrebare.prietenul meu sta cu bunica.bunicul e mort de 3ani si jumatate si bunica doreste sa treaca apartamentul pe numele ... (vezi toată discuția)