avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! In urmatoarea perioada trebuie sa ajunga ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! In urmatoarea perioada trebuie sa ajunga cativa cetateni ...

Buna ziua! In urmatoarea perioada trebuie sa ajunga cativa cetateni din China pt negocieri la sediul companiei. Conform ORDINULUI nr. 1.626 din 6 septembrie 2017 am observat ca nu mai este necesara prezentarea unei invitatii din partea companiei. Ce documente trebuie pt a facilita accesul acestora in Romania? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Procedura negociere pentru firma cu 2 salariati iuliana26 iuliana26 Buna ziua, Pentru o firma cu 2 angajati care este procedura de negociere conform OUG 72/2017? Care sunt etapele ulterioare negocierii? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean strain atalinna atalinna Buna ziua tuturor.Desi am cautat informatii pe tema unei invitatii nu am gasit inf complete si corecte.As dori sa fac o invitatie unui cetatean egiptean.Unde ... (vezi toată discuția)
Administrator - cetatean strain clls clls Care sunt in conditiile in care un cetatean strain poate fi angajat ca administrator al unei societati in Romania? Am inteles ca nu este necesara obtinerea ... (vezi toată discuția)