avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am mostenit un teren de 9900vmp (22m x ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am mostenit un teren de 9900vmp (22m x 450m) de la bunici ...

Buna ziua. Am mostenit un teren de 9900mp(22mx450m) de la bunici forma dreptunghiulara.. Mergand cu expertul teren am constatat ca la o latura lipsesc 10m pe 200m lungime. In consecinta in acum sunt doar 7880mp. Cum pot recupera restul suprafetei tinand cont ca inca nu am facut succesiunea. Mentionez ca eu nu cunosteam pozitia terenului pana acum. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contraexpertiza topo just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! E posibil ca, daca o persoana are cu 10 mp pe teren mai mult decat in acte (2000 mp), constatata prin expertiza, acea diferenta de 10 m sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.parintii mei au mostenit un teren de la bunici pe care, ... avramhoratiu@yahoo.com avramhoratiu@yahoo.com Buna ziua.Parintii mei au mostenit un teren de la bunici pe care, dupa cativa ani,s-au hotarat sa-l vanda.La masurare a suprafetei s-a constatat ca lipseste ... (vezi toată discuția)
Drept de despagubire pentru teren preluat abuziv de catre stat culincu culincu Cu sase luni in urma am cumparat o casa cu teren in Gherla, jud.Cluj. Actele de intabulare au fost incheiete pe baza unui extras de carte funciara, fara a ... (vezi toată discuția)