avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, pe ce perioada se poate intrerupe un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, pe ce perioada se poate intrerupe un contract de ...

Buna ziua, pe ce perioada se poate intrerupe un contract de munca si apoi sa se reia? o intrerup din cauza situatiei geopolitice mondiale ca numai am clienti. care este numarul legii respective ca nu o cunosc
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 25 Octombrie 2023
Sunteti angajator sau salariat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in timpul intreruperii contractului de munca claudiu_2012 claudiu_2012 Buna ziua, Doresc intreruperea/suspendarea contractului de munca pe o perioada de 12 luni din motive personale/lipsa echipamente. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Contract munca ariadna177 ariadna177 Buna ziua, Situatia mea se poate rezuma cam asa: angajata cu contract de munca la o firma de consultanta, lucrez on-site la una dintre companiile client ale ... (vezi toată discuția)
Angajare inaintea eliberarii deciziei de incetare a cim. gaby_0200 gaby_0200 Buna ziua, am fost angajat la o companie multinationala, mi-am dat demisia si am stat in preaviz perioada solicitata. La aceasta companie actele se ... (vezi toată discuția)