Contract de Vânzare-Cumpărare rătăcit, soții care îl dețin sunt plecați fiecare îl altă țară și sunt divorțați (nu doresc să colaboreze pentru a ușura situația).
Situația este destul de interesantă: Mă aflu în posesia unei copii a contractului. Am identificat notarul, acesta încă există și este în activitate. Copilul soților este în țară și este singurul care se poate ocupa. De la notar mi s-a spus că este nevoie de procură specială de la ambasadă/consulat de la unul dintre părinți (este suficientă doar o parte din cele două care dețin imobilul?) pentru a se putea genera încă un contract ,,original”. Întrebarea mea este: De ce procură specială este vorba? Am identificat o ambasadă la care ar putea merge persoana în cauză, dar nu știe ce să solicite – pentru ca să fim liniștiți că este ceea ce ne-a solicitat notarul care urmează să ne elibereze actul.
Mulțumesc anticipat de ajutor!
Trebuie o procura prin care soții imputernicesc o alta persoana din țară, sa se prezinte la Biroul notarial X și sa solicite reconstituirea contractului de vânzare cumpărare autentificat sub nr..din data de..
Procura
Buna seara asi Dori. sa stiu cum pot trimite acasa o procura pentru mama Mea ce are an grija copilul ieu lam anscris la scoala doar Ca ieu acum nam cum sa marg ... (vezi toată discuția)