avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, va contactez cu o problema! Ma numesc Smadu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, va contactez cu o problema! Ma numesc Smadu Marian ...

Buna ziua,va contactez cu o problema!
Ma numesc Smadu Marian Bogdan,locuiesc in orasul Tulcea si ma cofrunt cu o problema…
Sunt impreuna cu iubita mea in varsta de 17 ani si 2 luni iar eu am varsta de 21 ani si 3 luni iar noi doi suntem impreuna de ceva timp.
Acum problema este ca parintii fetei sunt despartiti,mama ei este plecata in strainatate iar ea sta cu tatal ei.Tatal ei se comporta destul de urat cu fata iar eu as vrea sa o iau si sa ne mutam amandoi. Acum intrebarea mea este…Ce pot patii daca parintii ei se duc la politie sa ma reclame? Doar mama fetei este tutorele fetei in momentul de față
O poate lua de la mine cu sau fara acordul fetei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna,ma numesc ana și am 16 ani,fac 17 in luna aprilie! scriu ... Ana.maria23 Ana.maria23 Buna,ma numesc Ana și am 16 ani,fac 17 in luna Aprilie! Scriu aici pentru a ma informa! Acum ceva vreme am cunoscut un băiat(prin intermediul unei prietene ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma numesc robert am varsta de 18 ani si vorbesc cu ... Robert12D Robert12D Buna ziua ma numesc Robert am varsta de 18 ani si vorbesc cu o fata de 17 de la varsta de 12 ani respectiv 11...De ceva timp tatal ei a început sa tipe la ea ... (vezi toată discuția)
Copilul minorului biaa24 biaa24 Am o intrebare,si va rog sa-mi raspundeti.Am o cunostinta,are 17 ani si are un copil de 3 saptamani,tatal copilului are 21 ani.Fata sta la parintii tatal ... (vezi toată discuția)