avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contencios adminstrativ. Dacă fișa postului unui ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contencios adminstrativ. Dacă fișa postului unui funcționar ...

Contencios adminstrativ. Dacă fișa postului unui funcționar public este dovedita ca act fals , dispozițiile de primar emise in baza acesteia privind numirea și exercitarea atribuțiilor aferente funcției publice nu sunt nule de drept?
Cel mai recent răspuns: archibaldo , utilizator 13:54, 29 Octombrie 2023
Act fals , in ce privinta ?
Am denunțat in instanta de contencios ca act fals o fisa de post întocmită , printată si semnata de către subsemnatul pentru un subaltern. Toți ceilalți semnatari ( ocupantul postului, secretar si primar ) au semnat o alta fisa de post cu același număr care are in fals semnătura subsemnatului, alt text si alte cerințe de studii si a fost depusa de către primar ca probă la instanta (crezând ca nu-mi dau seama).
Am arătat Judecătorului in ce consta falsul fără a indica autorul sau complicele, instanta a solicitat prezentarea actului in original la primul termen pentru a începe procedura falsului.
La primul termen Judecătorul a întrebat Primarul daca insistă a folosi aceasta probă iar Primarul a renunțat la aceasta proba,
In concret doresc sa știu daca se va dovedi la parchet ca acesta fișa de post este falsa - acest act stand la baza dispoziției de numire a subalternului (care m-a înlocuit pe durata cercetării disciplinare), nu atrage si nulitatea dispoziției in baza căreia a exercitat o funcție publica fără drept ( fără a îndeplini condițiile de studii din lege si fișa postului)
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2023
archibaldo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea consultantei juridice de catre un consilier Karmen_2 Karmen_2 Buna ziua As dori sa-mi spuneti daca un functionar public, absolvent al unei facultati de drept dar angajat pe functie publica de consilier poate acorda ... (vezi toată discuția)
Transformare din contractual in functie publica gabibeldean gabibeldean Buna ziua. Ca urmare a reorganizarii institutiei (Primarie) au fost transformate un numar de functii contractuale in functii publice. Avem avizul ANFP si HCL. ... (vezi toată discuția)
Fisa postului utiliyator utiliyator In luna ianuarie 2010 fisele posturilor vor fi actualizate. Care este timpul legal maxim pe care un functionar il are la dispozitie pentru a contesta fisa ... (vezi toată discuția)