avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transformare din contractual in functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transformare din contractual in functie publica

Buna ziua. Ca urmare a reorganizarii institutiei (Primarie) au fost transformate un numar de functii contractuale in functii publice. Avem avizul ANFP si HCL. Este necesara emiterea dispozitiilor primarului pentru fiecare nou functionar public?
Cel mai recent răspuns: gabibeldean , utilizator 15:17, 30 August 2010
Ce posturi contractuale ati transformat?
Da, intrucat acea dispozitie reprezinta actul de numire in functie (fp nu au cim). In acea dispozitie se trec obligatoriu functia publica, locul desfasurarii activitatii, data numirii, drepturile salariale. Dispozitia va avea atasat formularul de juramant si fisa postului.
referent de specialitate II cu studii superioare in inspector si consilier principal 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici  constantin florin constantin florin In afara de avizul ANFP pentru transformarea postului de consilier juridic in functia publica de consilier juridic este nevoie si de o hotarare a consiliului ... (vezi toată discuția)
Din personal contractual, functionar public zoard zoard Buna ziua ! Sunt angajat la o primarie comunala, din 2008 referent III, personal contractual, cu un salariu de 648 lei, dupa 1 ian 2010, conform Legii ... (vezi toată discuția)
Dispozitie numire functionar public rataxen rataxen in luna august s-a primit avizul de la Agentia Functionarilor Publici pentru transformarea unor posturi din contractual in functii publice, a fost aprobat HCL ... (vezi toată discuția)