avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dacă în anul școlar 2022- 2023 ai fost la plata cu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dacă în anul școlar 2022- 2023 ai fost la plata cu ora ai ...

Dacă în anul școlar 2022- 2023 ai fost la plata cu ora ai dreptul la prima didactică?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:32, 4 Noiembrie 2023
Beneficiază de prima de carieră didactică cadrele didactice, din sistemul de învățământ universitar de stat, care dețin gradul didactic de conferențiar, șef de lucrări/lector și asistent universitar, precum și personalul didactic auxiliar, aflat în activitate în anul universitar 2022-2023.

Legea nu face distincie intre plata cu ora sau norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! prima de cariera didactica se acorda și cadrelor ... Roxana Craciun Roxana Craciun Bună ziua! Prima de cariera didactica se acorda și cadrelor care anul școlar precedent au activat la o școală privata acreditata? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua! daca am fost in concediu medical, beneficiez de prima ... DUȘI DUȘI Bună ziua! Daca am fost in concediu medical, beneficiez de prima didactică? (vezi toată discuția)
Plata cu ora catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa stiu si eu, daca se poate, pentru plata cu ora se intocmeste contract individual de munca? Din Legea 1/2011 nu se intelege acest lucru. ... (vezi toată discuția)