avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am și eu o întrebare avem un testament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am și eu o întrebare avem un testament lăsat de ...

Buna seara am și eu o întrebare avem un testament lăsat de o mătușă am făcut și examen la IML unde scrie că poate semna hârtii la notar a scris cu mâna ei că după moartea sa eu moștenesc tot mai poate fii atacat după moarte
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:20, 26 Octombrie 2023
Dacă mătușa nu are soț, parinti sau descendenti în viață, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
Testament sau act de vanzare lauriancului lauriancului buna ziua,am o matusa care nu are urmasi si mie mi-a fost facut un testament prin care imi lasa apartamentul acum 5ani,dar anul trecut a facut acelasi lucru cu ... (vezi toată discuția)