avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu am depus dosarul de ieșire din indiviziune, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu am depus dosarul de ieșire din indiviziune, surorile au primit ...

Eu am depus dosarul de ieșire din indiviziune surorile au primit înștiințare, dar ele sunt deacord cu iesira din indiviziune, după ce perioadă se poate incheia procesul de ieșire din indiviziune. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:38, 27 Octombrie 2023
Dar? Ați scris "dar"- ul ăsta ca și când ar fi de rău.
Bine că sunt de acord. Asta înseamnă că procesul se poate încheia printr-o tranzacție. Când? Cât de repede o puneți pe hârtie pentru că instanța să ia act de înțelegerea părților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune mmnngg mmnngg buna ziua ! ma aflu intr-un proces de iesire din indiziune ,calitate de reclamant , suntem 3 frati ( terenuri mostenire _ acte - titlu de proprietate ) . Am ... (vezi toată discuția)
Tot despre acte nefacute la timpul lor gabita2000 gabita2000 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o mostenire. Acum 20-30 de ani 6 frati au primit de la parintii lor,verbal si printr-o foaie scrisa si ... (vezi toată discuția)
Juridic mariaiord mariaiord Bună seară! Am apelat la un domn Executor pentru ai trimite surori mele un proces verbal cu toate bunurile care au rămas în urmă decesului mamei noastre ... (vezi toată discuția)