avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JURIDIC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JURIDIC

Bună seară!
Am apelat la un domn Executor pentru ai trimite surori mele un proces verbal cu toate bunurile care au rămas în urmă decesului mamei noastre și specificând că îi cedez și partea mea de 1/2 în favoarea ei, fără nici o pretenție, doar ca să-mi eliberez cât mai repede casa pe care am obținut-o în urma ieșiri din indiviziune. Ea refuză să vină să ia bunurile mobile.
Ce trebuie să fac ca să nu am probleme în caz că dau bunurile la o familie săracă. Ea refuză să-mi dea scris că renunță la ele. Trebuie să fac acțiune de partaj în instanță?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mariaiord , utilizator 15:44, 7 Decembrie 2017
Cum ati iesit din indiviziune?Daca ati iesit din indiviziune, procedati conform actului de iesire din indiviziune.
Buna ziua, am avut proces de ieșire din indiviziune doar ptr casă fără bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune toobz toobz buna ziua,in urma decesului mamei am facut succesiunea si mostenitorii sunt 3 copii plus sotul mamei .dupa discutii avute impreuna am decis de comun acord ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire maricica_23 maricica_23 Apelez la sprijinul dumneavoastra pentru urmatoarea problema : Bunicul meu din partea mamei a decedat in 1992 . In urma succesiunii de la aceea vreme , mama ... (vezi toată discuția)
Cedare drept proprietate in favoarea mamei elena1gheorghe elena1gheorghe Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema: Eu, sora si mama mea trebuie sa dezbatem curand succesiunea la notar, pe cale amiabila, in urma ... (vezi toată discuția)