avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineața ! Am o intrebare: Am un proces penal ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineața ! Am o intrebare: Am un proces penal pt o amendă ...

Buna dimineața !
Am o intrebare: Am un proces penal pt o amendă luata in străinătate, am primit plicul acasa sa plătesc amenda și sincer am uitat, sunt data in judecata,am platit amenda și am depus la dosarul de judecată o copie la amenda și o cerere de încheiere a judecății.Se întâmplă ceva daca nu mă prezint la proces?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 18:03, 27 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se judeca procesul, și dacă nu ca prezentați. Se va finaliza, cu atăt mai mult cu cât ați plătit amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața! va rog să mă ajutați să formulez o cerere ... ralukutza ralukutza Buna dimineața! Va rog să mă ajutați să formulez o cerere de recurs. Speră este următoarea: am o platformă înmatriculata pe numele meu. In anul ... (vezi toată discuția)
Completare formular intampinare mirceaim mirceaim Buna ziua ! Am avut un accident auto, din vina mea in februarei 2015, am fost la politie, am fost amendat, am luat si 3 puncte de penalitate, s-a facut ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire cauțiune anulată. ce trebuie să fac în continuare ca să-mi pot recupera banii? andrea_u andrea_u Buna seara, In 2014 februarie am castigat primul proces impotriva unui IFN - anularea executarii silite. Iar in aprilie 2014 a fost aprobat si restituirea ... (vezi toată discuția)