avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, sunt secretara in sistemul sanitar si de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, sunt secretara in sistemul sanitar si de 2 ani nu ...

Buna ziua, sunt secretara in sistemul sanitar si de 2 ani nu mai am spor de calculator, ( de parca nu lucram pe calculator cu toate ca adresele de la minister vin prin aer) care ar fi calea legala pentru am recupera sporul. Sau cel putin sporul de conditii periculoase o noua denumire. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 27 Octombrie 2023
Calea legală este sa va adresați instanței de judecata.
Doar instanța de judecată are competența și puterea de a obliga angajatorul să vă acorde sporul de condiții periculoase.
Daca cititi bine legislatia veti vedea ca se si poate pierde in instanta pentru asa ceva ..exista act normativ de acordare a sporurilor in sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)
Buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncã mi_ella mi_ella Buna ziua Lucrez in domeniul sanitar si am o controversa in ceea ce priveste buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncă. Conform ... (vezi toată discuția)
Spor spital covid Majin Majin Buna ziua! Lucrez ca si medic chirurg intr-un spital suport covid. Conform legislatiei 153/2018 au fost acordate sporurile pentru conditii periculoase. ... (vezi toată discuția)