avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună! Sunt agent de intervenție la o firma de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună! Sunt agent de intervenție la o firma de paza,am luat ...

Bună! Sunt agent de intervenție la o firma de paza,am luat 2 amenzi în 6 luni ceea ce nu am voie în urma la 2 amenzi mi se retrage avizul de paza.o amenda este pe bună dreptate iar cea de-a doua amenda am luat-o nu am luat-o pe bună dreptate.
Amenda "falsa "sa ii spun asa am contestat-o având luna trecuta proces ce a dus la o amânare pentru începutul lunii decembrie,între timp din partea politiei la municipiu s-a hotărât retragerea avizului meu de paza! Am contestat și acest lucru la municipiu și vineri am avut proces în urma contestației am primit răspuns pe portalul tribunalului ca mi se va retrage avizul de paza și v-oi fi dat afara de la servici.
Întrebarea mea este dacă eu deja sunt intr-un proces care nu a fost soluționat și este în amânare (gândesc eu ca amenda contestata este nula cât nu am primit un răspuns concludent)cum.se poate sase ia în seama amenda 2 care practic este nula și sa se ajungă sa mi se retragă avizul? Practic dacă amenda 2 este nula nu se poate retrage avizul cu o singura amenda.si dacă un proces nu este soluționat amenda este nula sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 29 Octombrie 2023
Amenda nu este nula , daca instanta nu s-a pronuntat in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie contestata dar primita dupa 3 ani frateanadrian frateanadrian In 2009 am primit o amenda pentru ca am parcat intr-o zona unde pararea era interzisa. Am vrut sa o platesc insa pe procesul verbal data pe care agentul ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala juliaeva juliaeva Buna seara In urma deconectarii de la sistemul de alimentare centralizata cu energie termica , fara avizul operatorului, Serviciul de Control Urban m-a ... (vezi toată discuția)
Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)