In anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ajutorul unui notar public m-au convins să semnez că am primit bani pentru vinzarea unui apartament dobândit de mine și soție în urma unui C.V. cu clauza de întreținere viageră , vinzarea sa făcut către sora fostei soții, eu nu am primit niciun ban in cont sau in fața notarului și nici o altă formă de despăgubire pentru acel apartament, practic nu sunt dovezi de despăgubire sau plata către mine , exista doar semnătura mea pe acel act cum că am primit deși promisiunea soției și surori ei a fost că mă vor răsplăti - despăgubi fapt care nu sa întâmplat nici pina astăzi . Ce pot face in aceasta situație pentru recuperarea prejudiciului pe această speță?
Bună ziua!
Ați putea solicita nulitatea contractului respectiv pentru vicierea consimțământului dvs. pentru încheierea contractului respectiv și neprimirea prețului trecut în contract.
raluk0207
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, și judecătorul va intreba:
De ce-ai semnat dacă nu ai primit banii?
De ce-ai semnat ca i-ai primit, dacă nu ti-a fost achitat nimic?
De ce acum după 10 ani și nu imediat atunci, în primele luni?
Userul pare un bărbat în toată firea, fara probleme de discernământ, major și vaccinat
gi-jane2
Moderator 10din 10 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai proba ca a primit banii e chiar declaratia vânzătorului pe contract ca a primit, apoi e problema ca s-a trezit peste 10 ani, eu nu ii dau nicio sansa. Desigur, n-are decât sa încerce, numai ca incercatul costa.
PS notarul nu v-a convins cu nimic