avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS persoana fără venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS persoana fără venituri

Dacă fac un contract cu ANAF pentru a plăti CASS ca persoană fără venit, începând de pe 01.11.2023, acest contract este pentru un an calendaristic sau până în luna mai 2024?
Cel mai recent răspuns: chance1 , utilizator 17:47, 28 Octombrie 2023
Veți fi asigurat timp de un an din luna în care ați depus declaratia unica.
Mulțumesc!

george-neagu a scris:

Veți fi asigurat timp de un an din luna în care ați depus declaratia unica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurat cass fara declaratia unica? paula264 paula264 Buna seara. Sunt o persoana fara venituri si in 2018 am fost asigurata la sanatate prin completarea declaretiei unice in mai 2018 -aprilie 2019. Pana aici ... (vezi toată discuția)
Declaratie impozit pt doua apartamente inchiriate la date diferite Nadira Escu Nadira Escu Persoana fizica, am doua aparatamente cedate in folosinta: primul a fost inchiriat in luna martie si am depus contractul si declaratia unica (estimativa pe ... (vezi toată discuția)
Contribuții cas și cass pfa pensionar Derulator Derulator Bună ziua, Începând cu luna august 2019 am ieșit la pensie, dar îmi continui activitatea ca PFA. Ce documente sau declarații trebuie să depun la ANAF ... (vezi toată discuția)