avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. De două săptămâni îmi este blocat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. De două săptămâni îmi este blocat accesul în ...

Bună seara.
De două săptămâni îmi este blocat accesul în curte din cauza lucrărilor de infrastructura: rigole carosabile, șanțuri ape pluviale, etc. Au săpat și cam atât
Lucrează în altă parte. Doresc să mă lămuriți ce pot face?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 07:24, 29 Octombrie 2023
Exista o procedura prin instanta care se numește ordonanta președințiala, care se judeca de urgenta și prin care puteți solicita obligarea lor sa va permită accesul în curte.
Înainte de asta, puteți sesiza acesta aspect și la primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul auto in curte este restrictionat de primarie in urma lucrarilor de asfaltare abandonate iulius1979 iulius1979 In luna noiembrie au inceput niste asa zise lucrari de asfaltare. In doua zile, niste utilaje au decupat drumul pe o portiune de 200 de metri, apoi au ... (vezi toată discuția)
Canalul de colectare a apelor pluviale nickoletta nickoletta Am cumparat o casa la tara. Cand ploua, din cauza ca nu exista canale de colectare nici pe deal si nici prin sat, mi se inunda casa. Cine are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Accesul vecinului pe terenul meu adiclau adiclau Problema noastra este putin mai delicata: vecinul din fata casei doreste sa intre fara voia noastra pe proprietatea noastra cu scopul de a-si consolida ... (vezi toată discuția)