Am cumparat o casa la tara.
Cand ploua, din cauza ca nu exista canale de colectare nici pe deal si nici prin sat, mi se inunda casa. Cine are obligatia de a sapa acele santuri? Proprietarul, in dreptul proprietatii lui, sau primaria?
o lege care prevede aspectul asta, mai clar. m-ar interesa, deoarece primarul sustine ca nu-i treaba lui.
in cazul in care l-as face eu, presupun ca-mi trebuie o autorizatie, un PUZ ...???
Daca domnul primar nu cunoaste care e domeniul public si care sunt atributiile lui ... e grav ! Mai multe detalii o sa gasiti in Ordonanta nr.71 din 29 august 2002 - privind organizarea şi funcţionarea serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local ( cautati varianta actualizata )
Mii de multumiri lulix. Imediat o sa ma apuc de studiat, pentru ca incompetentii astia iata, continua cu abuzurile in serviciu. Sper sa ma ajute sa lamuresc situatia cu canalul pentru colectarea apelor pluviale altfel am de sapat un sant de 50 de metri..:d
Canal ape pluviale
sermit
Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare:
Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)