avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurne in euro neplatite de angajator roman cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurne in euro neplatite de angajator roman cu asociati straini

Stie cineva care este procedura pentru demararea actiunii in justitie pentru neplata salariilor in Ro, a diurnelor de deplasare in Fr si a chiriei pentru spatiul folosit ca sediu social (dovedita de ctr de inch. inregistrat la AFP) de catre un angajator PJ romana cu asociati francezi? Din luna iunie 2009 ne duce cu vorba, ca din urmatoarea lucrare va putea plati tot, etc, sa prestam in continuare.
Multumesc pentru orice sfat

Alte discuții în legătură

Cum se condamna traficul de persoane in romania golea gheorghita golea gheorghita SRL inreg. la Reg.Comertului Oct.2006.Doi asociati cu parti sociale egale.Ambii administratori.Obiect principal de activitate,constructii.Ian.Martie.2007 ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social rbtm rbtm Daca doresc sa mut firma (sediu, depozit, spatiu de prezentare) intr-un sat apartinand aceluiasi judet in care se afla in prezent sediul, ce trebuie sa fac? De ... (vezi toată discuția)
Probleme infiintare societate prin avocat cristidas cristidas Salut, Am o mica problema cu o infiintare de societate, prin intermediul unui cabinet de avocatura. Avocatul imi spune ca a depus toate actele, si ca de la ... (vezi toată discuția)