avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. O cunoștință a fost prinsă la volan și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. O cunoștință a fost prinsă la volan și i s a ...

Buna ziua.
O cunoștință a fost prinsă la volan și i s a luat sânge având o alcoolemie de peste 1.
Avea dovada de circulație când s a întâmplat asta pentru că acum o săptămână avusese viteza Intr o localitate.
La ce ne putem aștepta?
Și un avocat bun?

Alte discuții în legătură

Alcoolemie - dreptul de a mai conduce autoturismul kmD kmD [b] Cautand pe Internet despre problema mea am dat de acest site si m-am gandit sa incerc si aici gasirea unui raspuns concludent. Fara sa va ocup ... (vezi toată discuția)
Retinere permis consum alcool CrisMgo CrisMgo Buna seara, In luna septembrie 2015, fratele meu a fost prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice, cu o alcoolemie de preste 0.8 in aerul expirat. I ... (vezi toată discuția)
Prins cu permis suspendat la 2 sapt dupa prima infractiune limba2009 limba2009 am fost prins baut la volan cu 0,50 in aerul expirat si mi s-a suspendat permisul.La 2 saptamani am fost oprit in trafic in alta localitate si mi s-a luat ... (vezi toată discuția)