In luna septembrie 2015, fratele meu a fost prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice, cu o alcoolemie de preste 0.8 in aerul expirat. I s-a retinut permisul si a primit o dovada fara drept de circulatie,
I s-au recoltat probe de sange si din cate stim noi, rezultatul a fost sub 0.8.
Din septembrie si pana acum nu am mai aflat absolut nimic despre dosar. Nici unde este, nici in ce stadiu sau cand se va solution.
In urma cu o saptaman am sunat la Procuratura de pe langa Judecatorie si mi s-a spus ca dosarul nu a fost inca solutionat. Fratele meu a fost la Politie si i s-a spus ca abia atunci trimiteau dosarul la Procuratura, Va rog sa ma ajutati cu urmatorele informatii:
1) Daca a iesit alcoolemia sub 0.8 in sange, mai ajunge dosarul la Procuatura, sau Politia ar trebui sa restituie permisul?
2) Care este circuitul actelor? In ce termnen ar trebui politia sa trimita dosarul la procuratura?
Și dacă fapta nu constituie infracțiune dosarul ajunge la procuratura.
Sa meargă sa vadă ce se întâmplă ca ar trebui grăbită soluționarea în acest caz.
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)