avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți părerea voastră ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua, Vă rog să-mi spuneți părerea voastră despre ...

Bună ziua,

Vă rog să-mi spuneți părerea voastră despre ce poate să însemne prevederea nou-introdusă în OUG 67/2023, prin OUG 89/2023, la art. 5 ind.1: ”Pe perioada de aplicare a prezentei ordonanţe de urgenţă este interzisă refacturarea produselor agricole şi alimentare din anexă, precum şi a serviciilor aferente livrării şi comercializării acestora.”

Alte discuții în legătură

Vanzare sub pretul de cost ana_abo ana_abo Buna ziua! Este urmatarea situatie: o SC obtine pretul de cost din toate cheltuielile efectuate...iar la vanzare, fiind vorbad de prod. agricole cereale, esti ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice as dori o opinie sau o interpretare corecta a prevederilor ... sandutoader sandutoader Buna ziua, As dori o opinie sau o interpretare corecta a prevederilor art 5 din ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 67 din 30 iunie 2023 privind instituirea unei ... (vezi toată discuția)
Magazin apicol manug manug Buna ziua.Sunt producator apicol si intentionez sa-mi deschid un magazin cu produse apicole (productie proprie si cumpararea de la alti producatori si ... (vezi toată discuția)