avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITII PUBLICE As dori o opinie sau o interpretare ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITII PUBLICE As dori o opinie sau o interpretare corecta a prevederilor ...

Buna ziua,
As dori o opinie sau o interpretare corecta a prevederilor art 5 din ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 67 din 30 iunie 2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creșterii excesive a prețurilor la unele produse agricole și alimentare, in sensul in care aceasta vizeaza si contractele de achizitie publica sau numai Contractele comerciale aflate în desfășurare, respectiv daca ordonanta in cauza se aplica si contractelor de achizitie publica aflate in derulare sau a celor care se incheie in perioada de aplicare a acesteia.
Va multumesc.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 11:58, 8 August 2023
Din cate am inteles eu aveati termen pana in 31 iulie sa incheiati alt contract care sa respecte prevederile Ordonantei. daca doriti un punct de vedere oficial solicitati-l ANAF-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art. 67 alin. (1) lit. a) ipotez a 2-a teza ultima RoloTomassi RoloTomassi [b]din HG 925/2006[/b] Art. 67 (1)Prin încheierea unui acord-cadru, autoritatea contractantă îşi asumă, faţă de operatorul/operatorii ... (vezi toată discuția)
Vanzarea aceluiasi produs la preturi diferite ENGFULL ENGFULL ce lege interzice vanzarea aceluiasi produs la preturi diferite? (vezi toată discuția)
Cerere de ofertã online ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua, De curand am initiat o cerere de oferta online, prin publicarea unui anunt de participare. Seap-ul a transmis invitatiile in mod automat. As vrea ... (vezi toată discuția)