avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca o masina blocheaza o banda, masina este un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca o masina blocheaza o banda, masina este un obstacol si ...

Daca o masnina blocheaza o banda, masina este un obstacol si se poate aplica Art 339 (3)?
Articolul se refera doar la carosabil, sau si la trotuar? Adica este trotuarul un "drum" public?
Multumec

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 30 Martie 2024
Pana la urmă, ce a blocat, banda de circulație sau trotuarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este lege care să-mi permită să interzic vecinilor să parcheze ... Calin2679 Calin2679 Este lege care să-mi permită să interzic vecinilor să parcheze mașina sau să depoziteze materiale în fața casei mele ? Dacă da care este aceea lege? (vezi toată discuția)
Pista de biciclete bucuresti, valabila sau nu? Ilies08 Ilies08 Buna ziua! Am fost oprit de un politist de la brigada rutiera in timp ce circulam cu bicicleta pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti si am primit un ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare Anamaria04 Anamaria04 Buna seara ! Saptamana trecuta am parcat masina in fata blocului, pe trotuar. A ramas spatiu pentru pietoni de aproximativ 2 metri intre masina si bloc.Pe ... (vezi toată discuția)