avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bus Party - vreau sa deschid o discoteca mobila,mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bus Party - vreau sa deschid o discoteca mobila,mai exact un ...

Buna tuturor,
Vreau sa deschid o discoteca mobila,mai exact un autocar/autobuz pe care să îl transform/convertesc daca e nevoie în discoteca pe roti. Ce implica lucrul asta in Romania. Ce cod CAEN mi-sar atribui. Vreau sa se asculte muzica,sa se consume alcool și sa circul pe străzile orașului sau în afara lor. Pe langa firma pe care trebuie sa o deschid și autocarul + toate actele necesare,ITP,asigurare de ce formalități mai am nevoie?

Alte discuții în legătură

Agresiune a unui politist asupra unui civil simion_adrian simion_adrian Am fost agresat in ziua de 3.04.2011 de seful Politiei din comuna Muntezi Buzau, Judetul Ialomita. Am fost urmarit pana am iesit din discoteca si la ... (vezi toată discuția)
Ascult muzica tare la bloc heciu heciu (nu am stiut in ce categorie sa incadrez subiectul meu) Am cautat pe forum un raspuns la intrebarea mea, insa nu am gasit. Locuiesc la bloc, mai exact la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am vrut sa circul cu o anumita firma de transport ... Cristina2802 Cristina2802 Buna ziua, Astazi am vrut sa circul cu o anumita firma de transport in comun (nu vreau sa dau numele) impreuna cu catelul meu care era in lesa si avea si ... (vezi toată discuția)