avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire.Buna seara.Suntem 3 frati.Dupa dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire.Buna seara.Suntem 3 frati.Dupa dezbaterea succesiunii ...

Mostenire.Buna seara.Suntem 3 frati.Dupa dezbaterea succesiunii fiecare are cota lui de mostenire,însă doar eu locuiesc în casa și eu plătesc impozit și toate cheltuielile. Se poate aplica uzucapiunea ,frații spunând ca ei nu plătesc impozit ,pt ca nu ei locuiesc în casa. Dar când este vorba de mostenire ei au drepturi!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:48, 30 Octombrie 2023
Nu, nu se poate.
Faceți partajul. Ce așteptați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire !!! ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Un sfat..un ajutor daca se poate !!! :( Eu locuiesc in casa bunicilor (decedati) din partea mamei....bunicii au avut 4 copii in viata ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzucapiune invocat de unul din mostenitori VONPAUL006 VONPAUL006 Am mostenit impreuna cu cei doi frati ai mei in diferite procente (s a facut succesiunea) un teren si o casa. Eu am ramas si locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire dupa 30 de ani de la deces ionmoromete ionmoromete Dupa decesul ultimului parinte(respectiv a mamei) a fost facuta succesiune( s-a dat renuntare din partea descendentilor in favoarea unuia singur),dar nu a fost ... (vezi toată discuția)