avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate returna prima de cariera didactica in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate returna prima de cariera didactica in conditiile ...

Cum se plate returna prima de carriers profesionala in conditiile in care in 2023 am renuntat la contractul de munca. Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 31 Octombrie 2023
Fie integral, fie in rate stabilite de comun acord cu unitatea de invatamant.
Am făcut o cerere de returnare a cardului către unitatea de învățământ emitent. Nu înțeleg de ce nu au făcut ei returul. Este ok?
Da, este corect cum ati procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de card garantata de firma Doina Elena Doina Elena S-a completat acum vreo 2 ani, un formular colectiv, de la banca , pentru salariati , cu salariul si ratele lunare pe care le avea fiecare. In baza acestuia, ... (vezi toată discuția)
Executare silita geo56 geo56 in urma cumpararii unui calculator in rate, am primit prin posta un card.Am folosit de pe acel card o suma, am depus lunar niste rate, in ultimul timp neavand ... (vezi toată discuția)
Card credit stanicab stanicab Am un card de credit la Euroline deschis in urma cu un an cand am achizitionat un produs din Real in 12 rate egale,cum procedez sa inchid acest cont si sa ... (vezi toată discuția)