avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card credit

Am un card de credit la Euroline deschis in urma cu un an cand am achizitionat un produs din Real in 12 rate egale,cum procedez sa inchid acest cont si sa anulez cardul avand confirmarea bancii ca nu am datorii restante.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:03, 27 Noiembrie 2012
adresati-va cu o cerere in acest sens unitatii emitente.
Va multumesc!Sper sa fie asa de simplu...
Mergeti la punctul de lucru unde ati facut cererea de emitere card, probabil un magazin. Ei o sa va dea o cerere de inchidere card (asta dupa ce sunati la ei, la numarul de pe card, sa confirme ca nu mai aveti nimic de plata). Duceti si cardul cu dvs sa vi-l poata taia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea absoluta a unui contract Andrei1313 Andrei1313 buna ziua, pe scurt problema ridicata de mine : in 2006 am achizitionat un produs electronic de la magazinul altex , iar acestia mi-au spus ca pt a ... (vezi toată discuția)
Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)
Cerere de emitere card reprezinta contract? adryan_ss2 adryan_ss2 Buna ziua,in ianuarie 2005 am facut un asa zis \"credit cu buletinul\" pe 5 ani prin care am achizitionat un produs.Pretul la raft era 1200 lei ,pretul total ... (vezi toată discuția)