Buna ziua,in ianuarie 2005 am facut un asa zis "credit cu buletinul" pe 5 ani prin care am achizitionat un produs.Pretul la raft era 1200 lei ,pretul total (cu dobanda firmei creditoare) era aprox 2100 lei. Pana acum le-am platit 4400 lei si ei inca imi mai pretind suma de 4600 lei care reprezinta dobanzi,penalizari etc. Nu am semnat niciun contract ,doar factura fiscala a produsului (numele proprietarului este numele meu), garantia si cateva documente intitulate "cerere de emitere card euroline" si "conditii generale pentru utilizarea unui card euroline". Am cerut de la dansii copie dupa aceste documente si nicaieri nu este mentionat ca "prezenta reprezinta contract".Perioada de rambursare s-a terminat in ianuarie 2010,pentru a-mi pretinde alti bani nu ar trebui semnat un contract cu clauze si pe o perioada bine stabilita? Se poate prelungi aceasta "cerere de emitere unui card euroline" de drept ? Mentionez ca ma hartuiesc,ameninta telefonic de la ora 7 dimineapa pana la 23 seara. Cum as putea proceda? Intrebarile mele sunt : "Cererea de emitere unui card euroline" reprezinta contract chiar daca nu e metionat astfel? Perioada de rambursare s-a incheiat, aceasta intelegere se prelungeste de drept pe o perioada nedeterminata? Imi cer scuze pentru eventualele greseli,am scris in graba,sunt cam disperat si stresat de acesti indivizi. Am mai lucrat cu banci,am mai avut credite, dar era cu totul altceva..pentru a-ti acorda un credit,ofiterul bancar te aseza pe un scaun si iti explica contractul in amanunt. Eu nu am primit consultanta, Angajatul magazinului mi-a aratat produsul, mi-a spus unde sa semnez cererea si atat,nu mi-a dat copie dupa acea cerere nimic, cardul mi-a venit prin posta dupa doua luni. Astept un raspuns,sfat de la dumneavoastra. Cu toata stima, Adrian Sandu.
Cel mai recent răspuns:
adryan_ss2 , utilizator
12:14, 6 August 2010