avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor vechime ...Bună ziua! As dori sa știu dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor vechime ...Bună ziua! As dori sa știu dacă fiind angajata la o întreprindere ...

Bună ziua!
As dori sa știu dacă fiind angajata la o întreprindere individuala pot beneficia de spor de vechime în munca și dacă da , care este contribuția datorata acestui spor pe langa celelalte salariale ale angajatului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 31 Octombrie 2023
Sporul pentru vechime se aplica numai daca este prevazut in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor vechime ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua.V-as ruga sa ma informati daca un salariat care lucreaza intr-o firma privata are dreptul la spor de vechime.Salariatul este personal TESA -operator ... (vezi toată discuția)
Daca am lucrat intr-o fabrica 17 ani si mi-am bagat lichidarea iar dupa 5 ani m-am reangajat la ei poate sa nu imi dea sporul de vechime? yllod yllod Daca am lucrat intr-o fabrica 17 ani si mi-am bagat lichidarea iar dupa 5 ani m-am reangajat la ei poate sa nu imi dea sporul de vechime? (vezi toată discuția)
Spor vechime in cim dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. In cazul incheierii unui nou CIM in momentul pensionarii pt. limita de varsta, este legala mentinerea sporului de vechime? Firesc, se plateste ... (vezi toată discuția)