avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Declaratie acord cadastru nou
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Declaratie acord cadastru nou

Buna ziua! Fiind nevoita sa refac cadastrul unui teren, din cauza actualizarii PUZului, am fost instiintata ca trebuie sa dau o declaratie notariala ca sunt de acord cu nou; cadastru. Dar nu stiu cum trebuie formulata,nici notarii pe care i-am contactat nu stiu,din pacate! Ce trebuie sa fac,in acest caz?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 16:47, 1 Noiembrie 2023
Pai firma prestatoare trebuie sa va puna la dispozitie documentatia tehnica cu care mergeti la notar, precum si punctele in baza caruia se face declaratia notariala.
Am primit cadastru nou si acum, trebuie sa dau declaratie notariala ca sunt de acord cu noua geometrie,suprafata ramanand aceeasi! Probl mea este ca niciun notar nu stie cum se formuleaza acea declaratie!
Dati prea putine informatii ca sa ne putem da seama de problema si sa va putem da un raspuns. Incercati sa mai dati niste detalii.
1. Cine v-a solicitat declaratia notariala? Cine v-a adus la cunostiinta ca trebuie sa refaceti cadastrul terenului?
2. A-ti luat legatura cu un topograf autorizat pentru a va intocmi documentatia cadastrala de repozitinarea terenului?
3. Nu inteleg de ce este necesar declaratia notariala, avand in vedere ca legea in vigoare nu prevede acest lucru. Este de-ajuns doar declaratia pe propria raspundere dat in fata unui topograf autorizat.
4. Prin PUZ ce s-a modificat? Teoretic prin PUZ se modifica limita de intravilan/extravilan, geometria terenului nu se schimba, deci de aici si intrebarea mea de ce trebuie modificat geometria terenului si de ce se modifica? Nu este cumva vorba de intocmirea planului parcelar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare coordonate extravilan virtuale ? cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua in urma cu 2 ani am cumparat o parcela de teren de 2500 mp extravilan.Am identificat parcela cu vechii proprietari toate bune .Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit Lioan2002 Lioan2002 Buna ziua , Parintii mei detin un tilul de proprietate de 1346 m2 pentru un teren intravilan ( la fata locului parintii tin aceeasi suprafata de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren nicole43 nicole43 Buna ziua Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: sotul meu impreuna cu fratii lui au mostenit un teren extravilan de 10.000mp.Pe suprafata de ... (vezi toată discuția)