avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am aflat de curând că am o condamnare cu executare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am aflat de curând că am o condamnare cu executare într-o ...

Am aflat de curând că am o condamnare cu executare într-o altă țară,cum fac sau unde trebuie sa merg sa aflu mai multe detalii ?
Cel mai recent răspuns: Nelamihaela , utilizator 05:11, 1 Noiembrie 2023
Bună seara,

Este important în prealabil de analizat dacă este definitivă hotărârea de condamnare, dacă s-a judecat în lipsa dvs., și alte aspecte de acest tip.
Se va comunica și organelor judiciare din România, de la domiciliul dvs și atunci veți fi informat.

Cu stimă,

Av. Daniela Strungariu
Baroului Iași
Da am înțeles acest lucru ,dar cum fac sa aflu toate astea ? Ieri am contactat un avocat și mi-a spus că dacă este in afara țării nu mă poate ajuta cu nimic .va rog spuneți mi unde trebuie sa merg

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat un credit de la credius de 6000 de lei.trebuie să returneze ... ana.tarnovean ana.tarnovean Am luat un credit de la Credius de 6000 de lei.Trebuie să returneze 41 ooo de lei.O suma de 7 ori mai mare.Sunt pensionar.Este normal?Nimeni nu ne apără ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am o speță mai diferită și aș dori să iau ... Bogdan137 Bogdan137 Bună seara! Am o speță mai diferită și aș dori să iau legătura cu un avocat specializat pe astfel de situații. Am achiziționat un teren pe persoană ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un parinte care este inchis (condamnat definitiv) ... Suntag Suntag Ce drepturi are un parinte care este inchis (condamnat definitiv) asupra copilului sau? Mama copilului poate sa plece cu copilul din tara ? Ce face daca tatal ... (vezi toată discuția)