avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua eu am domiciliul în alt județ și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua eu am domiciliul în alt județ și momentan mam angajat ...

Bună ziua eu am domiciliul în alt județ și momentan mam angajat în București ideea e ca nu mam angajat prin vreo agenție sau ceva pur și simplu prin cunoștințe
Am vreo șansă să iau cumva acea prima de relocare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:05, 2 Noiembrie 2023
Prima de relocare se acordă persoanelor înregistrate ca șomeri la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă și care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate situată la o distanță mai mare de 50 km față de localitatea în care își au domiciliul sau reședința și, ca urmare a acestui fapt, își schimbă domiciliul sau își stabilesc reședința în localitatea respectivă sau în localitățile învecinate acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primă relocare Fabian PERISOR Fabian PERISOR Bună, sunt angajat și locuiesc cu chirie de un an într-o altă localitate decât cea de domiciliu la 40 km distanță, contractul de muncă este pe o ... (vezi toată discuția)
Chirie teco27 teco27 Buna seara,intrebarea mea suna cam asa : Locuiesc in Braila dar lucrez in Bucuresti pot sa beneficiez de ajutor de chirie si daca da ce demersuri trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Angajare peste 50 km labuta labuta Daca nu sunt somer si nu am loc de munca beneficiez de beneficiile legii privind suma pentru cazare daca ma angajez la o distanta de 100 km? Multumesc. (vezi toată discuția)