avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, dacă am trăit în concubinaj ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, dacă am trăit în concubinaj ...

Buna ziua,

Am. Și eu o întrebare va rog dacă am. Trăit în concubinaj din care au rezultat 2 copii minori și sunt plecat în Anglia, m am despărțit de concubin, as dori decadarea lui din drepturile părintești deoarece nu se interesează de loc de copii. LA copii le expira pașapoartele și am fost indrumata de la ambasada sa l decât din drepturile părintești, menționez ca noi avem mutația undeva în Constanța, am fost luați în spațiu de către o cunoștință. M ar interesa cum trebuie sa procedez pentru acest lucru, dacă este necesar prezenta mea în tara. Și la ce onorariu sa ma aștept.
Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:07, 1 Noiembrie 2023
Nu este necesara prezenta dvs la proces dacă aveți avocat angajat.
Contactați un avocat și discutați în detaliu procedura cu acesta.
Daca copii au resedinta in Anglia, instantele romane nu vor fi competente. Si nu aveti de decazut tatal, ci aveti de solicitat xercitarea exclusiva a autoritatii parintesti. Sunt institutii juridice diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru pensia alimentara stefania25 stefania25 buna ziua,ma numesc Nicoleta sunt o mama a unui baietel de 3ani si 8luni.Am trait in concubinaj cu un baiat in care ca rezultat sa nascut un copil,iar el la ... (vezi toată discuția)
Act de desemnare a tutorelui ContSters311042 ContSters311042 Buna seara. As dori sa stiu in ce conditii se poate face acest act. Dintr-o relatie anterioara de concubinaj a rezultat un copil. Dupa despartire am obtinut ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a-mi lasa fica in custodia concubinului dobric dobric buna seara as vrea sa stiu care este procedura in cazul in care m-am despartit de concubinul meu iar in certificatul de nastere al ficei mele nu este trecut ... (vezi toată discuția)