buna ziua,ma numesc Nicoleta sunt o mama a unui baietel de 3ani si 8luni.Am trait in concubinaj cu un baiat in care ca rezultat sa nascut un copil,iar el la recunoscut.ne-am despartit cand copilul avea 1an si jumate=adica de 2ani si 2luni=de atunci nu a mai sunat nici barem sa intrebe ce face dar sa trimita ceva pentru copil.in luna febroarie a anului acesta mam hotarat sal dau in judecata pentru custodie si pentru pensia alimentara pentru baiat.am avut 3 termene in care la nici 1 nu sa prezentat.am primit decizia acasa in care ma anunta ca am castigat io.baiatul ramane in custodia mea si el sa imi plateasca 25 la suta din venitul minim pe economie.iar acum asi vrea sa stiu dak el nu imi plateste pensia alimentara se poate sa fie decazut din drepturile parintesti si copilul sa poarte numele meu.Va multumesc la toti care imi veti raspunde si va doresc multa sanatate:)
Nu cereti decaderea chematil in judecata penala pe temeiul dispozitiilor art.305 lit.c) Cod Penal, si o sa vedeti cum vine sa va plateasca pensia alimentara.:((
Rog sfat
janina drula
Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor acum in varsta de 18 ani..
In momentul de fata copilul poarta numele mamei (va fac precizarea ca aceasta ... (vezi toată discuția)