pentru inceput buna la toti,as avea nevoie de raspuns cit mai urgent posibil la urmatoarea problema:sora mea a trait in concubinaj cu un tanar ptr.3ani ,din acest concubinaj a rezultat un copil care are la ora actuala are(1an si10luni),cum acest individ a recunoscut copilul dar de cind avea 4luni(cel mic)ei sau despartit fara ca el sa se mai intereseze de micut.Sora mea vrea sa il dea in judecata ptr. pensia alimentara si ptr.custodia micutului:dar o intereseaza cel mai mult daca are sanse sa ài ramana numai ei custodia copilului.........nu ar dori custodie comuna,dvs. ce zice-ti,ar avea vreo sansa?????va multumim!!!!:(:(
Trebuie sa formuleze o actiune in instanta prin care sa solicite exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre aceasta, stabilirea domiciliului minorului la mama si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Intrucat pana la acest moment tatal nu si-a manifestat interesul fata de copil, exista sanse ca instanta sa dispuna exercitarea autoritatii parintesti doar de catre mama.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Custodie copil minor
ciancu
Buna ziua
As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)