avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Anul trecut in septembrie trei studenti, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Anul trecut in septembrie trei studenti, impreuna ...

Buna seara!
Anul trecut in septembrie trei studenti, impreuna cu parintii unuia din ei, au inchiriat un apartament de 4 camere in Cluj-Napoca, facand contractul de inchiriere pe numele celor 4 chiriasi. Cei doi studenti au virat banii in contul mamei celui de al treilea coleg pana in luna mai, aceasta fiind persoana care facea platile proprietarului.
Din iunie unul din studenti, cunostinta a mea, a inceput sa lucreze si ii inmana banii cash mamei platitoare. In cursul verii-inceputul lui iulie- acesta a fost avertizat de proprietar ca nu a incasat chiria. Cei doi studenti au continuat sa ii dea mamei celui de al treilea banii, aceasta avand contul proprietarului. Mama platitoare sustine ca a facut platile, dar nu le-a aratat faptic celor doi dovada platilor efectuate.
In august proprietarul i-a dat afara, sustinand ca nu a incasat chiria pe 3 luni. Mama sustinea ca a platit, dar s-a produs, probabil, o incurcatura la banca. S-au mutat, urmand ca mama sa clarifice de ce nu au ajuns banii la proprietar.
Astazi m-a sunat cunostinta in cauza ca celorlalti doi studenti li s-au blocat cardurile, intrucat proprietarul a deschis proces. Cu siguranta se va bloca (daca nu cumva s-a blocat deja) si cardul cunostintei mele. Ce poate sa faca oricare din cei doi studenti? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2023
nicaetelka, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salriu ca girant- urgent traiminromania traiminromania Buna seara!Am 26 de ani.SUnt administrator al unei firme dar doar in acte pentru ca , de fapt, administrator e mama mea.In anul 2007 mama mea a facut o linie ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare danutza2013 danutza2013 Buna ziua. Am urmatoarea problema legata de intocmirea declaratiei 300 la o societate platitoare de tva la incasare: in luna ianuarie 2013 avem mai multe ... (vezi toată discuția)