avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Furnizare Energie .Buna ziua ! Am avut incheiat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Furnizare Energie .Buna ziua ! Am avut incheiat un ctr.de furnizare enrgie electrica ...

Buna ziua ! Am avut incheiat un ctr.de furnizare enrgie electrica cu un furnizor care sa retras din activitate . Am fost notificat de aceasta situatie si incepand cu 01-09-2023 am fost preluat de un furnizor de ultima instanta . Dupa ce am primit notificarea acestui f.u.i. care nu are nici sediu si nici punct de lucru in localitatea in care locuiesc am incheiat un ctr de furnizare cu un furnizor prezent in raza de domiciliu . Am fost anuntat de intrarea in vigoare a noului ctr. de furnizare dar intre timp am primit din partea f.u.i. o factura estimativa . Eu asi dori sa raman la furnizorul din raza domiciliului ce este de facut in situatia aceasta ?

Alte discuții în legătură

Salut, am primit de la eon un plic in care scrie că va modifica ... ..sorin, ..sorin, Salut, am primit de la Eon un plic in care scrie că va modifica prețul curentului și gazului de la 1-01-2022, și dacă nu sunt de acord cu noul preț să ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract energie electrica dupa vinderea proprietatii cyan cyan ce lege(hg) prevede ca o persoana care vinde o proprietate sa isi rezilieze intr-un anumit termen contractele de furnizare utilitati (energie el., gaze, apa), ... (vezi toată discuția)
Garantie la contractul de furnizare a energiei electrice dodi64 dodi64 Buna seara. Am o firma Intr.Individuala din anul 2011(alimentatie publica) - am contract pentru furnizarea energiei electrice cu ... (vezi toată discuția)