avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, În draftul noii legi a pensiilor se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, În draftul noii legi a pensiilor se specifica faptul ...

Bună ziua,
În draftul noii legi a pensiilor se specifica faptul ca se vor da bonusuri de 0,5/0,75 și 1 punct celor care au vechime in muncă mai mare de 25/30/35. de ani. Acest lucru se va aplica și celor care sunt deja la pensie.?
Cu respect,
Gigi
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
FLYGIGI, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:44, 2 Noiembrie 2023
Eu presupun ca da , de vreme ce se vor recalcula toate pensiile , asta nu se poate face decat dupa noul algoritm ... Dar , inainte sa ne facem calcule , n-ar fi bine sa asteptam forma finala a legii ? ca multe se pot schimba in Parlament ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o nelămurire și va rog sa ma ajutați sa o clarific. ... krmain krmain Bună ziua. Am o nelămurire și va rog sa ma ajutați sa o clarific. Ce pensionari beneficiază de bonusuri adăugate în funcție de vechime și ... (vezi toată discuția)
Pentru cei deja pensionati freeanifer freeanifer Pentru cei deja pensionati , dupa aplicarea noii legi a pensiilor se recaculeaza punctajul general sau se ia in considerare punctajul total scris pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Dupa noua lege a pensiilor care va fi in septenbrie 2024 se pune ... Bibi29 Bibi29 Dupa noua lege a pensiilor care va fi in septenbrie 2024 se pune 0,25 punte pe an? Si adauga la puntajul total? prin recalculare? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)