avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferenta intre coordonate si masuratoarea telemetru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferenta intre coordonate si masuratoarea telemetru laser

Diferenta intre coordonate si masuratoarea telemetru laser
Buna ziua!
Am urmatoarea situatie. S-a cumparat o locuinta, unde existau 2 loturi cu locuinte separate, dar nu exista gard, intrucat erau 2 surori si aveau terenul mostenire. S-a vandut un lot, am incercat sa facem gard, dar am intampinat neplaceri din partea vecinei (sora celei care a vandut), pe motiv ca am intrat cu 10 cm in curtea ei. din masuratoarea cu telemetru laser, masurat de un cadastru autorizat, reiese ca am lasat cu 5 cm mai putin , pentruca am considerat sa facem gard comun (5 cm eu si 5 cm, ea.) Nu accepta masuratoarea cu telemetru, vrea sa respectam coordonatele. Nu pot face altfel, intrucat spatiul meu este ingust, ca altfel nu stateam in cei 10 cm pe care ea ii vrea. Cum este corect, pentruca am facut un gard din sarma, provizoriu, care sa delimiteze hotarul si sa nu mai intre in curtea mea ( veneau si persoane straine muncitori etc, care se plimbau prin curtea mea cand nu eram acasa)
Consider ca masuratoarea telemetru laser, este mult mai sigura, decat coordonatele,
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2023
NICULIN, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru modificat - in anul 2005 se face de catre o persoana ... mihaiion1947 mihaiion1947 Cadastru modificat - In anul 2005 se face de catre o persoana autorizata de grad D, o dezmembrare de imobil, lot 1 si 2 total 15.05 m Sunt 2 frati, nu este ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute in cota indiviza ferarunita ferarunita am cumparat un teren in 2008 dintr-o fasie de teren de aproximativ11300 terenul a fost impartit in 20 loturi de cate 500 m patrati 10 si 10 loturi despartite ... (vezi toată discuția)
Extindere teren ALISA-IONELA ALISA-IONELA Buna ziua, Parintii mei au cumparat in 2008 un teren de 1000 mp, fostul proprietar avand 2000 mp, paintii mei au cumparat jumatate din teren, 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)